" Passie voor het ambacht"

De man achter Arturo Schoenen is Pieter Kattestaart. 
Hij repareert al meer dan 25 jaar met veel liefde, passie en kennis
schoenen in zijn eigen Ambachtelijke Schoenmakerij.
Begin 2017 is hij gestart met Arturo, ontstaan vanuit zijn liefde en passie voor dé schoen.

Arturo schoenen staan voor kwaliteit en ambacht. De schoenen worden volledig met de hand gemaakt bij een klein familiebedrijf in Italië waar vader en zoon samen de scepter zwaaien. Zij maken met veel liefde mooie schoenen, weten alles van materialen en hebben plezier in hun vak. Bij het maken van de schoenen wordt dan ook gebruik gemaakt van het mooiste leer. Ieder paar is voorzien van volledig lederen zolen en tiphakken. De schoenen worden gemaakt volgens de "Blake" methode. 

Alle schoenen worden met de hand gekleurd, oftewel hand-finished door meester schoenmaker Pieter Kattestaart. Hij gaat speciaal voor jouw aan de slag om je persoonlijke wensen te realiseren.  Bij het patineren worden ook de lederen zolen niet vergeten, deze worden standaard in dezelfde kleur meegefinished.

Naast schoenen biedt Arturo ook een bijpassende riem aan om "de look" helemaal compleet te maken.  De collectie is verkrijgbaar in maat 39 t/m 47 (inclusief 41,5 / 42,5 / 43,5 / 44,5) De sneaker collectie is verkrijgbaar in maat 40 t/m 46

Arturo

Oudestraat 104
8261 CV KAMPEN
038 - 75 07 310

Sitemap

Home
Over ons
Producten
Contact